keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Padelia ja lihapullia

Keskiviikkona jatkui espanjan kurssi. Kurssi alkaa tuntua helpommalta ja tänään kävimme läpi jo ennestään tuttuja asioita, mutta kertaus on opintojen äiti! Kurssin jälkeen pääsimme kokeilemaan paikallista lajia, jonka nimi on padel. Se on mielestäni tenniksen ja squashin sekoitus, joka on keksitty Argentiinassa. Ideana on pelata kentällä, joka on rajattu verkolla ja neljä pelaajaa muodostavat kaksi joukkuetta. Harjoittelimme mailan käyttöä ja lyöntejä paikallisten lajia harrastavien poikien kanssa. Loppua kohden lyönnit alkoivat sujua kaikilta ja lopuksi pääsimme vähän kisaamaan, mutta emme pelanneet oikeaa peliä. Ehkä sitten myöhemmin on sen aika!

Padelin kokeilijat

Lähdimme suoraan koulusta Veera, Nooran ja Juhon kanssa Ikeaan ostamaan kaikkea tarpeellista koteihimme. Samalla tuli syötyä lihapullat ja perunamuusi puolukkahillolla. Tuli ihanan kotoisa olo ruoasta ja koko Ikeasta. Sinne on helppo mennä jos koti-ikävä iskee. Ikeaan oli helppo mennä metrolla ja lopuksi otimme taksin, joka oli vain vähän reilun euron per naama! Halpaa! Ikeasta tarttui mukaan lakanat, viltti, pyyhkeitä, säilytysrasioita, jatkojohto (huoneessani on vain yksi pistorasia) ja ruotsalaista juustoa!

NAM



Illalla kirjoitin kurssia varten 300 sanan kirjoituksen suomalaisesta elokuvasta Vadelmavenepakolainen. Onneksi kämppikseni Julia osaa hyvin espanjaa ja hän vielä luki valmiin tekstin läpi ja korjasimme virheet. Toivottavasti tulee hyväarvosana!

Terveisiä Suomeen, täällä vielä lämmintä, mutta älkää olko turhan kateellisia sillä ensi viikolla täälläkin sataa ja on luvattu VAIN 10 astetta päivisin, joten kyllä nämä hymyt hyytyvät silloin :D
Kaikki maksoi tässä ravintolassa 3,90! Söin burriton.
 
Noora ja minä matkalla tapaksille tiistaina
 
Linda
 

 


2 kommenttia:

  1. Vitsi katoin pitkään että missä sun kädet on tossa ylimmässä kuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo en tiiä miks oon tos asennossa ku kaikki muut tekee muuta :D

      Poista