sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ensimmäinen viikko takana

Elämistä Espanjassa on nyt harjoiteltu viikko ja pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että tästä paikasta voisi tulla toinen koti. Asiat hoituu, joskin vähän hitaammin kuin Suomessa. Esim. ollaan tässä nyt viikko odoteltu nettiä kotiimme. Lupasivat sen viime lauantaiksi, sitten maanantaiksi ja sitten viimeistään perjantaina luvattiin toimittaa. Vieläkään ei näy... Toivottavasti sitten ensi viikolla, niin hoituisi kaikki vähän paremmin jatkossa! Kaupunki on ihana ja vielä on ihan kamalan paljon nähtävää!! Joka päivä näen vähän lisää kaupungista ja varsinkin keskustasta.

Tässä kuvia lähinnä viikonlopulta, joka sisälsi kämppikseni Julian 20-vuotis synttärit, ensimmäisen baariyön Sevillassa (lähdimme kuudelta aamulla kotiin), ensimmäisen sateen täällä paratiisissa ja paljon kävelyä kaupungilla ja uusia tuttavuuksia!


Giorgia, Julia ja mä
Linda, mä ja Isabel

Synttärisankari Julia
 
Julian synttärijuhlat meillä
 
Lauantain krapulapizzat
 
Jättipuu!

 
Lauantain Erasmus tapaaminen, taustalla Metropol Parasol tunnettu suomeksi sienenä!

Trianan silta



Näitä heppakärryjä on täällä joka puolella



Paikallisia katusoittajia

 

Sevici kaupunkipyöriä, täytyy hankkia kortti niihin
 
Huomenna menen kai testaamaan yhtä kuntosalia täällä, että saisi treenaamisenkin taas alettua ja voin sulattaa nämä miljoonat viini- ja olutlasilliset jumppaamalla!
 
Linda
 


3 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan siltä että viihdyt loistavasti. Hienoa! Ja ihanat kuvat antavat ainakin mulle enemmän kuin vain sanat Mukavia jumppia sinne ;) ja terkkuja täältä lumen ja pakkasen keskeltä Rukalta, jossa maisemat on pikkasen erilaiset :).

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Joo kuvien takia tää onkin niin hyvä juttu, en jaksaisi kirjottaa kovin pitkiä tekstejä! Ruka kelpaisi myös mulle, jäi laskettelut tältä talvelta kokematta, mutta ens talvena sitten :) Pitäkää kivaa!

      Poista