tiistai 3. maaliskuuta 2015

Lissabon, perjantai

Olimme viikonlopun Erasmus Club Sevillan kanssa Lissabonissa. Täällä on monia järjestöjä, jotka vievät vaihtareita viikonloppuisin reissuille tai järjestävät bileistä useamman kerran viikossa. Kuvia tuli räpsittyä niin paljon, että parempi julkaista ne päivä kerrallaan! Nyt siis vuorossa perjantai.

Lähtö Sevillasta oli perjantaina 6.00, joten kuuden tunnin menomatka menikin nukkuessa. Edellisenä yönä tuli nukuttua neljä tuntia, sillä kämppis päätti pitää etkot meillä. Perjantaina kiertelimme ryhmän kanssa nähtävyyksiä aurinkoisessa mutta erittäin tuulisessa säässä. Kiersimme nähtävyyksiä ryhmämme kanssa ja jokaisen kohdalla oppaamme kertoi ummet ja lammet kohteesta, mutta espanjaksi, joten kaikki meni aika lailla ohi :(

Illalla saimme vapaa-aikaa hostellilla ja kävimme illallisella maistelemassa paikallisia herkkuja! Löysimme ravintolan läheltä hostellia erittäin epäilyttävän näköiseltä kujalta, mutta ravintola oli täynnä ihmisiä, joten päätimme kokeilla! Ja hyvä niin, sillä ruoka oli erittäin hyvää!! Ruoka oli todella erilaista espanjalaiseen verrattuna, kalliimpaa ja paljon kalaa tai katkarapuja. Silti Suomen hintatasoon verrattuna illallinen oli edullinen sillä 20 eurolla saimme maisteltua paria alkupalaa yhdessä sekä pääruoan ja pullon viiniä jaettavaksi. Illallisella iltaamme piristi irlantilainen seurue, jotka lauloivat lauluja. Suomessa moinen olisi varmaan koettu häiritseväksi, mutta minusta se sopi täydellisesti tunnelmaan! Myöhemmin illalla menimme pyörähtämään joen rannalla klubilla!

 
Kaupunki oli erittäin mäkinen ja nämä pienet ratikat sahasivat mäkiä ylös ja alas










Tuulista!!



Kuljimme koko ajan ryhmässä ja joka välissä piti ottaa ryhmäkuva :D
Etkoilua hostellilla
Bilismestaruus hallussa

 


 

 
 
Teen vielä erikseen postauksen hostellista. Täytyy sanoa, että jos kaikki hostellit olisivat yhtä ihania kuin tämä, niin majoittuisin niissä varmasti useammin kuin hotellissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti