maanantai 27. huhtikuuta 2015

Oi, ihana Sevilla

Äiti pääsi näkemään Barcelonan jälkeen myös Sevillaa muutamaksi päiväksi ja olikin mukava päästä näyttämään sitä! Pari vierasta täällä olikin jo käynyt, mutta kyllä sitä aina jaksaa kiertää paikat uudestaan. Oikeastaan on tullutkin liian vähän otettua kuvia täältä kotoa, koska silmä tottuu kaikkeen eikä enää osaa nähdä sitä kaikkea ihana ympärillään. Välillä keskustassa kävellessä tai joen varrella juostessa herää siihen, että "hei mä ihan oikeasti asun nyt täällä lämpimässä ja täällä on palmuja". Onneksi äiti piti huolta kamerasta näiden päivien ajan ja minun ei tarvinnut huolehtia asiasta.

Tarkoitus oli äidin kanssa yöpyä meillä, mutta meiltä katkaistiinkin lämmin vesi kokonaan tukkeutuneen ja vuotaneen putken takia, joten lähdimme evakkoon hotelliin. Onneksi löydettiinkin tosi hyvä huone kohtuulliseen hintaan, ja keskusta sijaintinakin oli parempi kuin tämä meidän asunto. Parin päivän ohjelmaan kuului syöminen, pyöriminen kaupungilla ja käväisin pari kertaa koulullakin. Sitä täällä ei kyllä ole tullut liikaa tehtyä, ja koulu voi syksyllä tuntuakin melko raskaalta kun on tottunut tekemään vain parin powerpoint slaidin mittaisia ryhmätöitä yhdelle kurssille. Tentit koittaa kesäkuun alussa ja vieläkin on aika pimennossa, että mitä sitä pitäisi niihin oikein tehdä. Noh, ehkä se kohta selviää!

Tässä kuitenkin kuvia Sevillasta!

Mamma ja Torre del Oro



Vihdoin muistan joen nimen!






Plaza de España jälleen kerran ;)





Katedraalin torni

Las Setas eli sienet!

Aamupalalla


Myös italialaiset teinipojat halusivat ottaa tästä paikasta kuvan kanssani :D

Taas kännykkä kädessä...



Itse en kyllä tästä saastuneesta joesta söisi kalaa...
 
 Toivottavasti joku sai näiden kuvien avulla taas vähän paremman kuvan Sevillasta! Antin ja Janinan ennakkokäsitykset ennen vierailua vaihtelivat modernista suurkaupungista, pieneen ja vanhaan kylään... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti