torstai 9. huhtikuuta 2015

Aika lentää liian nopeasti

Huomenna on tultu elettyä täällä tasan kolme kuukautta! Huhhuh kuinka nopeasti aika menee kun pyörii uusissa maisemissa ja on kaikkea mukavaa ja uutta tekemistä. Vaihtoon lähtemisestä aiheutunut paniikki oli näin jälkikäteen ajateltuna täysin turhaa ja mitä seurusteluun tulee niin voin iloisesti todeta etäsuhteen olevan täysin mahdollista! Toiseen täytyy luottaa ja mieltä painavista asioista täytyy vain osata puhua ajoissa, ennen kuin möröt ehtii kasvaa oman pään sisässä liian suuriksi.

Skypestä on ollut koti-ikävän hoidossa suuri apu, vaikka en olekaan kovin usein ikävästä kärsinyt. Ei ole oikeastaan ollut yhtään päivää, jolloin olisi oikein halunnut kieriskellä ikävässä omassa sängyssä. Kovin ikävä on ollut pikkuveljeä, sillä tiedän ettei hän pääse käymään täällä armeijan takia. Kuitenkin fiilis on tullut ja mennyt hyvin nopeasti. Kesällä on taas kiva palata Suomeen kun saa nähdä perheen ja ystävät <3

Kolme kuukautta täällä on sisältänyt paljon reissuja ja onnellisia hetkiä, mutta myös paljon kipeyttä ja flunssaa. Olen ollut ehkä noin 8-9vk kipeänä, joka ottaa kyllä pannuun ja kovaa! Tarkoituksena oli täälläkin jatkaa aktiivista urheilua ja pitää huoli siitä, ettei vaihtomasu pääse kasvamaan, mutta toisin kävi. Tammi- ja helmikuussa kävin ahkerasti salilla, mutta sitten iski flunssa. Vielä on jäljellä yskän rippeet, jotka on pysynyt kurissa kovan lääkkeen ansiosta. Sen haittapuoli onkin sitten jumalaton väsymys ja alkoholikielto, kolmiolääke kun on kyseessä. Toivon, ettei yskä palaa kun lääke loppuu viikonloppuna...

Tässä kuvia viime viikon lomaviikolta, jolloin täällä vietettiin Semana Santaa eli pyhää viikkoa pääsiäisen kunniaksi. Kaupungissa oli joidenkin tietojen mukaan jopa miljoona turistia, joten kaduilla ei oikein mahtunut kävelemään ja monella erityisesti keskustassa asuvalla meni hermo siihen, ettei kodista voinut poistua kuten tahtoi. Kulkueet tukkivat isoimmat ja pienimmätkin kadut ja ne saattoivat kestää tunteja. Kulkueita oli myöskin läpi yön, joten ne häiritsivät myös useimpien yöunia. Onneksi asun itse sen verran kauempana, etten joutunut kärsimään Semana Santan haittavaikutuksista.


Asut muistuttaa Klu Klux Klanin asuja, mutta ideana on se, että henkilö olisi lähempänä taivasta hattujen avulla






Ihana Mercado Gourmet Lonja del Barranco joen varrella!





Toi ruskee mönjä on Kiiwi smoothie
Mukavaa kevään odottelua sinne! Lähden viikonlopuksi moikkaamaan äitiä Barcelonaan ja sieltä tullaan tänne Sevillaan vielä muutamaksi päiväksi yhdessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti