perjantai 12. joulukuuta 2014

Matkavalmisteluja

Lähtöpäivä lähestyy ja vaikka mitä pitää vielä hoitaa ennen h-hetkeä. Asunto Tampereella pitää tyhjentää ja siivota kalusteita lukuun ottamatta (alivuokralainen muuttaa tammikuussa), vaihtaa liittymä mahdollisimman halpaan, hommata matkavakuutus ja ostaa kaikkea tarpeellista mukaan. Tietääkö joku mistä saisin halvan ulkoisen muistikortinlukijan? Sitten olisi vielä mukava nähdä kaikki kaveritkin ennen lentokoneeseen astumista! Aika paljon pitää muistaa silloinkin, kun lähtee vain hetkeksi pois. Mitäköhän se on silloin, kun muuttaa pysyvästi ulkomaille...

Olen yrittänyt säästää parhaani mukaan rahaa ensi kevättä varten. Onneksi opintotuki tulee normaalisti vaihdonkin ajan ja Erasmus-apuraha tuo myös mukavasti lisäkatetta tilille. Säästöt polttelee ja välillä onkin ollut vaikea olla ostamatta mitään. Totta kai ennen joulua iskee sisustus- ja shoppailuvimma ,vaikka tiedän, että kun menen Sevillaan, siellä on odottamassa parhaat alennusmyynnit. Zara, Mango ja muut ihanuudet odottavat! Hintatason ollessa muutenkin matalampi, tulee varmasti osteltua vaikka mitä!

Annoin itselleni kuitenkin luvan yhteen omaan joululahjaan. Tarvitsenhan mukavat kengät, joilla tutustua uuden kotikaupungin katuihin. Ostin itselleni nuo mustat Nike Free 5.0 ja toiset ihanuudet (Nike Air Max Thea) poikaystäväni Antti ja pikkuveljeni Christian ostivat yhteiseksi joululahjaksi vähän etukäteen. Kiitos kummallekin :) Nyt kelpaa kuluttaa keväisiä katuja!

 
 
Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti