maanantai 8. kesäkuuta 2015

Vaihto alkaa vedellä viimeisiään




Fiilikset ovat erittäin kaksijakoiset kun mietin, että vietän täällä enää noin 3 viikkoa. Tästä paikasta on muodostunut koti, enkä haluaisi lähteä, mutta toisaalta on ihana nähdä kaikki rakkaat taas Suomessa ja päästä nauttimaan Suomen kesästä. Olkoonkin vähän turhan viileä ja sateinen, mutta tämän jokapäiväisen helteen jälkeen, ajatus tuntuu ihanalta! Nyt kun joka päivä on ainakin 35 asetta lämmintä, ulkona ole enää mukava olla, kun varjopaikkojakin on vain siellä täällä. Ranta tekisi tästä kaupungista täydellisen, mutta se toisi mukanaan tietysti myös lisää turisteja... Onneksi Blabla carin kyydillä on päässyt matkaamaan rannalle aina silloin tällöin ja tänään kävimme hotellin uima-altaalla vilvoittelemassa.




Osa kavereista on jo lähtenyt takaisin kotiin, mutta muutamat jäävät tänne vielä kesäkuuksi. Kiva ettei tarvitse olla yksin viimeisellä viikolla ja voi vielä käydä tekemässä kaikkea kivaa kaupungilla! Olen niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta viettää puoli vuotta lomaillen lämmössä. Teki erittäin hyvää pitää vapaata ainaisen työnteon ja koulunkäynnin välissä! Muistaakseni 16-vuotiaana aloitin tekemään töitä lukion ohessa ja siitä lähtien olenkin sitten painanut töitä ja kouluhommia. Hullua kun nyt ajattelee, ettei esimerkiksi kunnon kesälomaa ole pitänyt sen jälkeen, mutta onneksi lomamatkat rikkoo välillä kaavan. Niin monet ovat puhuneet vaihdon ainutlaatuisuudesta ja nyt pääsin itse sen kokemaan!

Olen saanut täällä ihania uusia kavereita ja suomalaisten kanssa tullaan varmasti pitämään tiiviisti yhteyttä! Espanjaa en oppinut ihan niin hyvin kuin oli tavoitteena, mutta varmasti huomaan eron tulevilla kursseilla ja ainakin uskallan avata suuni ja yrittää. Itseäni saan kyllä syyttää ja olisi pitänyt hakeutua porukkaan, jossa puhutaan espanjaa englannin sijaan. Olen silti ehdottoman tyytyväinen, että valitsin vaihtokohteeksi Espanjan!

Viimeisimmät viikkoni ovat koostuneet tällaisista asioista:

Brunssilla tyttöjen kanssa<3

Ihanat lämpimät yöt<3

Suomineidot


Biitsipäivä Matalascañasissa

Opiskelua yliopistolla

Valokuvanäyttely keskustassa



Pelleilyä hotellin altaalla, jonne livahdettiin eilen :D


Ja vähän hikistä treeniä!

Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti