tiistai 19. toukokuuta 2015

Miniloma Madridissa

Huh, jopas aika menee nopeasti, kun tästäkin reissusta on jo vierähtänyt kolme viikkoa! Teimme Antin kanssa vajaan viikon mittaisen reissun Madridiin huhtikuun lopussa, sillä Antti oli jo nähnyt Sevillan ja itse halusin nähdä jonkun uuden ison kaupungin Espanjasta. Olen ehtinyt matkustella liian vähän Espanjan sisällä, mutta nyt ainakin yksi tärkeä kaupunki voitaisiin vetää listasta yli! Itse matkustin bussilla KUUSI tuntia Madridiin ja vaikka bussissa oli Wifi ja ilmastointi, tuntui se silti tuskaisen pitkältä matkalta. Paha olo ei sentään päässyt yllättämään pahasti, mutta ei se mukavaa koskaan ole.

Antti oli varannut meille hyvältä sijainnilta hotellin, jonne saavuinkin ensimmäisenä ja vain puoli tuntia myöhemmin herrakin saapui paikalle minua ilahduttamaan :) Olimme perillä vasta illalla, joten ensimmäiset tunnit menivätkin ihan vain lepäillessä ja myöhemmin menimme syömään Tuktuk -ravintolaan thaimaalaista! Meillä ei ollut viikonlopulle minkäänlaisia suunnitelmia, joten vietimme päivät vain kiertäen kaupunkia kävellen ja löhöiltiin yksi päivä Parque del Buen Retirossa. Sää oli juuri sopivan lämmin ja aurinkoinen koko viikonlopun! Kävimme maistelemassa paikallisten ravintoloiden herkkuja ja taidettiin syödä pari pizzaa ja hamppariakin... :D Reissun kohokohta oli ehdottomasti sunnuntain peli The X-Doorissa, jossa tarkoituksena on päästä lukitusta huoneessa tunnissa pois erilaisten vihjeiden, numeroyhdistelmien, lukkojen ja arvoitusten avulla. Peli sopii yleensä 2-8 hengen ryhmille, mutta oli kyllä todella vaikea vain kahdestaan! Helsingissä ja Tampereellakin on jo jonkin firman samanlaisella idealla varustettu huone, joten suosittelen kaikkia kokeilemaan. Pelissä pääsi hyvin testaamaan yhdessä paineen alla työskentelyä ja tiiminä pelaamista!

Loma oli ihana, mansikat maistui ja rahaa kului kun en malttanut pysyä erossa kaikista ihanista kaupoista!! :)


Palacio de Comunicaciones


Ei siinä mitään että taustalla olevassa altaassa voi soutaa, mutta iso turistilaivakin löytyi :D






Hihii, löyty Sevillan asemakin!





Vaan mekko puuttui!




Mansikat maistu melkoisen hyvälle!


Tässä meidän pikku lounas-sushit


Löydettiin iiiiihana pihakauppa!!



Täällä koitetaan nyt vihdoin vähän opiskella, huomenna olisi eka tentti!

2 kommenttia:

  1. Aivan IHANA toi sun paitahärpäke mikä sulle on päällä! Siis toi missä on hihat :)) Ja muutenkin oot taas niin nättinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos! Täällä on kyl tullu shoppailtua ihan liikaa!

      Poista